Informații pentru operatorii din sectorul alimentar

Precizări privind schimburile intracomunitare cu animale și bunuri supuse controlului sanitar veterinar

Începând cu data de 21.04.2021, schimburile intracomunitare cu animale și bunuri supuse controlului sanitar veterinar vor fi notificate, certificate, monitorizate ...

Aplicarea unor măsuri suplimentare pentru reducerea riscului de contaminare cu COVID19 la nivelul unităților de industrie alimentară

Având în vedere evoluția pandemiei cu COVID19 la nivelul României, precum și necesitatea eliminării oricărui risc de contaminare/transmitere a COVID ...

Avizare temporară puncte sacrificare miei

În perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale, în situații excepționale, sacrificarea mieilor se poate realiza și în locuri/spații organizate și amenajate temporar, ...

Solicitare implementare măsuri de protecție împotriva răspândirii COVID-19 de către operatorii economici autorizați/înregistrați de pe raza județului Buzău

Având în vedere evoluția COVID19 pe teritoriul României, evoluție care a determinat inclusiv decretarea stării de urgență, vă solicităm următoarele: ...

Program Circumscripții Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Oficiale în perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale (12.03.2020-18.04.2020)

CSVSAO PERSOANĂ DE CONTACT / TELEFON Luni - Joi Vineri Sâmbătă - Duminică Sâmbătă 11.04.2020 Duminică 12.04.2020 BUZĂU Piața Centrală ...

Legislația în vigoare privind măsurile de diminuare și nivelurile de referință pentru reducerea prezenței acrilamidei în produsele alimentare

Acrilamida (denumită și amidă acrilică) este un compus organic din clasa amidelor, cu formula chimică CH2=CHC(O)NH2. Este un compus solid, ...